Välkommen!

Jag brinner för att fotografera människor, i alla tänkbara situationer.
Det kan vara på uppdrag av företag, organisationer eller privatpersoner. Det kan även vara egna projekt, och då handlar det oftast om streetphoto i olika storstäder.

Streetphoto Köpenhamn.Extra roligt är det att fotografera människor i deras naturliga miljö, gärna med en dokumentär stil.
Det kan vara på arbetsplatsen i hemmet eller på stan. Porträttbilder framför en fond i en studio är inte det jag föredrar mest, jag vill att det skall kännas äkta.

Utrustningen är mobil och lätt att ta med. Snabb att rigga var som helst.
Det mesta är batteridrivet och oberoende av yttre strömkälla, om det någon gång skulle krävas 220 volt så har jag mobila lösningar för det med.

 

 

Jag utför även flygfoto från multikopter/drönare.
Maskinen är en modifierad Tarot T-960 som har sex propellrar och en spännvidd på ca. 140cm. Den är fullt kapabel att lyfta en större systemkamera.

Torpa StenhusJag har naturligtvis tillstånd från Transportstyrelsen att flyga maskinen yrkesmässigt samt ansvarsförsäkring.
Även självgranskningsrätt från försvarsmakten för spridning av flygbilder över hela västra götaland.
Att sprida flygbilder från andra delar av Sverige är heller inga problem, det tar bara ett par dagar extra eftersom försvarsmakten först måste granska bilderna.

Slå gärna en signal så berättar jag mer.

Ulf Odenspjut, 0703-15 34 77

medlem_i_foretagarna_2015