Torhults Sommarmöbler

I går va jag i Torhult och tog lite bilder hos Robert Dahlberg,  en av våra lokala entreprenörer. Robert är en driven man som har tusen järn i elden.

Även om lokalerna är stora, och butiken dessutom i två våningar så är det fullproppat. jag imponerad av hur stort sortiment han har. Där finns precis allt man kan tänka sig behöva i trädgården eller uterummet. Priserna är humana och servicen på topp. Väl värt ett besök!

Anläggningen användes från början som fångvårdsanstalt, sedan började man pumpa vatten och sälja på flaska, efter det att kriminalvården la ner sin verksamhet (skall tydligen ha pumpats unikt bra vatten ur Torhults brunn). Men numer är det Robert som tagit över, och då är det sommarmöbler som gäller.

Jag kan bara önska Robert massor av sol, och mycket kunder i sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *