Att ha studion på fickan!

Det kanske är att överdriva, men utvecklingen har i alla fall gått i den riktningen.

Studion fungerar för mig mest som kontor, verkstad, ett ställe där jag kan redigera bilder och förvara utrustning. Det är nästan löjligt hur lite jag fotograferar här.

Utrustningen har blivit betydligt flexiblare på senare år. Jag kan i dag rigga upp studioljus var jag vill eftersom det systemet jag använder i dag (Profoto) är helt batteridrivet. Det är nu för tiden ytterst sällsynt att jag behöver 220 volt, men om det någon gång skulle behövas så har jag en lösning för det med.

Dessutom är det mycket roligare och äkta att fotografera människor i en naturlig miljö. När det gäller reportage så är det en självklarhet att man får röra på sig, men det känns även helt naturligt för mig då det gäller rena porträttbilder.

Det mesta jag kan göra i studion kan jag många gånger göra minst lika bra on location, och den dagen det känns för tungt att släpa utrustning får jag väl köpa ett gymkort:-)

När kan jag komma?

Odenpro Powerbox 12v dc till 220v ac Odenpro AB

Detta är min egentillverkade powerbox! Men det är inte ofta jag behöver använda den nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *