Sjösidan Tranemo!

I Tranemo jobbar Erik Larsson Bygg för fullt, 19 bostadsrätter skall det bli när det är klart. Reportagefotografering gillar jag, så det var ett rent nöje att få åka dit och fota!

Kakelsättning, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Snickare, , Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Snickare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Målare, , Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Rörmokare, , Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Snickare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Murare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Snickare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Byggnadsarbetare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Arbetsledare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB Murare, Larsson Bygg, Fotograf Ulf Odenspjut, Odenpro AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *